Vöröshagymakrém /házilag
sponsored links
Sokszor történt velem hogy a vöröshagyma vásárlásakor több került a zacskóba mint amennyit rövid idõn belül feltudtam használni. Így volt olyan hogy már az utolsó 2-3 darab az enyészeté lett, sajnos! Ennek elkerülésére nagyon jó ötletet találtam itt amit gyorsan ki is próbáltam hiszen most is volt tartalékban 30 dkg vöröshagymám és ez már nem tud megromlani az biztos:-))
Hozzávalók és elkészítése: amibõl én csináltam: 30 dkg vöröshagyma pucolás után mérve, 8 dkg só. Hagymát megpucoltam feldaraboltam és turmixoltam hozzátettem és összekevertem a sóval ezután kis üvegekbe tettem és lezártam./recept írt kevés citromsav hozzáadását én ezt most kihagytam.
-Ui: a talált oldalon megadott mennyiség: 1 kg vöröshagymához 20 dkg só és fél mokkáskanál citromsav.
Nagyon jó ötletnek tartom az év bármely idõszakában készíthetjük, tárolhatjuk és használhatjuk!
Nagyon jó ötletnek tartom az év bármely idõszakában készíthetjük, tárolhatjuk és használhatjuk!
Idõben használjunk fel mindent !