Vörösboros, tejfölös, gombás, zöldborsós zöldségragú krumplival
sponsored links
Vörösboros, tejfölös, gombás, zöldborsós zöldségragú krumplival
Ezt vegák is megkóstolhatják.Hozzávalók :
- 1 db vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 db csiperkegomba
- 10 dkg zöldborsó
- 2 db nagy krumpli
- 1 db paradicsom
- 3 szál petrezselyem
- 4 db chilipaprika
- olívaolaj
- 1 dl paradicsomszósz
- chiliszósz
- 1 dl vörösbor
- 1 dl tejföl
- só
- õrölt fekete bors
- chuliszósz
- petrezselyemlevél
A krumplit megpucolom, felvágom, felteszem fõni.
A hagymákat aprítom, a gombát szeletelem, kevés olajon dinsztelem. Belerakom a zöldborsót is. Közben a paradicsomot nyolcadolom, majd hozzáadom a zöldségekhez. Fûszerezem. Beleöntöm a vörösbort, a paradicsomszószt és a chiliszószt, végül a tejfölt. Hozzáadom a krumplit, összekeverem, tálalok.
Tálaláskor teszek rá tejfölt és petrezselyemlevelet.