Vörösboros szarvassonka rösztivel és szeder chutney-val

2012-06-05

sponsored links


Valahogy az általunk elkészített valamennyi vadsonkás ételért lelkesedek. Néhány nap elteltével, azonban csak azt vettem észre, hogy ezt a fogást olvasom el többször, ezeket a fotókat nézem meg újra és újra. Hétvégi ebédként, ünnepi vacsoraként egyaránt helytáll, s ha még egy jó pohár vörösbort is találtok mellé, úgy lesz tökéletes a hatás.

Kell hozzá (2 fõre):
8-10 szelet szarvassonka,
3 db nagyobb burgonya,
fél fej vöröshagyma,
só, bors, szerecsendió,
2 ek. liszt, vaj.

Chutney-hoz:
fél fej vöröshagyma,
2 marék szeder ...

Folytats a blogon ... culinaricum.blogspot.com/2012/06/voro...

sponsored links

Keres?s