Vörösboros szarvasragu petrezselymes nokedlivel

2012-08-25

sponsored links


Mindig az a bajom, hogy túl késõn jut eszembe, hogy valamilyen vadételt készítsek. Holott legalább 1 nappal elõtte, de akár 2-3-mal is, érdemes bepácolni a vadhúst, hogy ízletesebb, omlósabb legyen. Most azonban sikerült idejében elõvenni, a fagyasztó kiolvadása segített benne. Igaz, nagyon nem pácoltam, csupán a minimál jegyében, kíváncsi voltam milyen lesz így. Nem csalódtam, nagyon finom lett a végeredmény, de azért legközelebb azt hiszem, mégis elõveszem hozzá a kuktát...

Vörösboros szarvasragu petrezselymes nokedlivel

Hozzávalók 4-5 személyre: 1 kg szarvashús, 3 evõkanál vörösborecet, 3 evõkanál balzsamecet, zsiradék, 1 nagy hagyma, 1 piros húsú paprika, 1 petrezselyemgyökér, só, bors, csípõs paprika vagy csilipor, 2 babérlevél, 1 teáskanál borókabogyó, 1 üveg (7,5 dl) félszáraz vörösbor, 1,5 evõkanál liszt vagy keményítõ; a nokedlihez: 2 tojás, 30-35 dkg ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2012/08/v...

sponsored links

Keres?s