Vörösboros szarvasgerinc

2015-01-24

sponsored links


Ritkán posztolunk olyan étel receptjét, ami költséges hozzávalókból készül - persze elõfordult már néhányszor -, igyekszünk odafigyelni, hogy magunknak és olvasóinknak a hétköznapokban is elérhetõek legyenek az alapanyagok. Természetesen az, hogy kinek mi a drága és olcsó, viszonylagos.

Nekünk például a szarvasgerincbõl készült karácsonyi fõétel nem tartozott az olcsó ételek kategóriájába. Leginkább azért, mert nagy adagot csináltam, hogy elég legyen a családnak és a minket meglátogató barátainknak is. Ennek ellenére azt kell, hogy mondjam, minden fillérje megérte!

Nem tartozunk a nagy vadhús fogyasztók közé, konyhámban szerintem még nem is fordult meg szarvas-, õz- vagy vaddisznóhús. Életemben elõször vágtam bele egy ilyen projektbe és izgultam, hogy a majdnem 2,5 kg, nem olcsó szarvasgerincet nehogy elrontsam.

Még novemberben Imi vetette fel, hogy mi lenne, ha karácsonyra szarvast sütnék. Talált is egy ...

Folytats a blogon ... kicsibors.blogspot.com/2015/01/vorosb...

sponsored links

Keres?s