Vörösboros rizottó

2012-02-08

sponsored links


  Bevallom a rizottókat nem annyira szeretem, viszont amikor megláttam ennek a receptnek a fotóját, rögtön eldöntöttem, hogy ki fogom próbálni. A vörösbor és a rizottó rizs alapfelszerelés egy olasz konyhában, így nem kellett nagy bevásárlást elkövetnem egy kis vörösboros rizottó készítéshez. Talán annyit megemlítenék még az elején, hogy elég nagy mennyiségû bor kerül az ételbe, így akinek érzékenyebb a gyomra, annak nem kevésbé ajánlom, vagy csak kisebb adagban, mert megemeli a gyomorsavat. Íme a recept.
Hozzávalók 4 személyre:
  • 500ml csirkehúsleves (1 leveskockából is jó)
  • 100g vaj
  • 1 fej finomra vágott vöröshagyma
  • 1 nagyobb gerezd fokhagyma összezúzva ...

Folytats a blogon ... lilahajni.blogspot.com/2012/02/vorosb...

sponsored links

Keres?s