Vörösboros meggy krémleves (paleo)
sponsored links
Friss, fagyasztott vagy befõzött meggy is alkalmas az elkészítéséhez. Meleg napokon jól behûtve igazán jólesik. A bortól nem kell félni, mert a fõzés során az alkoholtartalma elpárolog.
GLASS -növényi italkészítõ automatával készítettem el ezt a levest is. Ha a gépre vagytok kíváncsiak, akkor ide kattintsatok. Ha pedig az eddig elkészített levesekre, növényi tejekre akkor ide. illetve ide.
Hozzávalók:
50 kg meggy vagy egy üveg házi meggybefõtt a levével együtt (recept itt)
2 dl vörösbor
6 dl házi kókusztej (recept itt)
forralt bor fûszerkeverék
édesítõ ha szükséges ízlés szerint (én nem raktam hozzá)
A tennivalónk csak annyi hogy a kimagozott meggyet vagy meggybefõttet a többi hozzávalóval együtt a gépbe tesszük. Felöntjük kókusztejjel a maximum jelig, majd a krémlevesek programot elindítva, hagyjuk, hogy a gép megfõzze és krémesítse a hozzávalókat. Ennyi... Behûtve a legfinomabb.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!