Vörösboros marhapörkölt rizzsel

2017-09-15

sponsored links

Vörösboros marhapörkölt rizzsel

Az igazság az, hogy nem tudok dönteni, a sertés, vagy a marhapörkölt a finomabb. Ezért inkább váltogatom.

Hozzávalók:

  • 25 dkg marhalábszár
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 db lecsópaprika
  • 1 db csípõs hegyes paprika
  • 1 db chili
  • 2 db paradicsom
  • 1 ek sertészsír
  • õrölt piros paprika
  • õrölt fekete bors
  • köménymag
  • 1 dl vörösbor
  • 1 tk sertészsír
  • 1 csésze rizs


  • Elkészítés:

    A hagymákat aprítom, a húst felkockázom, a paprikákat és paradicsomot darabolom.

    Egy serpenyõben zsíron megdinsztelem a hagymákat, hozzáadom a húst. Megpörkölöm, szórok rá piros paprikát, öntök rá kevés vizet, elkezdem fõzni.

    A beáztatott rizst felteszem fõni.

    Amikor a hús félpuha, beleteszem a paprikákat és a paradicsomot, fûszerezem.

    A végén beleöntöm a vörösbort, s hozzáadom a rizst.




    Folytats a blogon ... eshobbychef.blogspot.com/2017/09/voro...

    sponsored links

    Keres?s