Vörösboros marhapörkölt rizzsel
sponsored links
Vörösboros marhapörkölt rizzsel
Az igazság az, hogy nem tudok dönteni, a sertés, vagy a marhapörkölt a finomabb. Ezért inkább váltogatom.
Hozzávalók:
25 dkg marhalábszár 1 db vöröshagyma 1 db vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 2 db lecsópaprika 1 db csípõs hegyes paprika 1 db chili 2 db paradicsom 1 ek sertészsír só õrölt piros paprika õrölt fekete bors köménymag 1 dl vörösbor 1 tk sertészsír 1 csésze rizs
Elkészítés:
A hagymákat aprítom, a húst felkockázom, a paprikákat és paradicsomot darabolom.
Egy serpenyõben zsíron megdinsztelem a hagymákat, hozzáadom a húst. Megpörkölöm, szórok rá piros paprikát, öntök rá kevés vizet, elkezdem fõzni.
A beáztatott rizst felteszem fõni.
Amikor a hús félpuha, beleteszem a paprikákat és a paradicsomot, fûszerezem.
A végén beleöntöm a vörösbort, s hozzáadom a rizst.
Az igazság az, hogy nem tudok dönteni, a sertés, vagy a marhapörkölt a finomabb. Ezért inkább váltogatom.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A hagymákat aprítom, a húst felkockázom, a paprikákat és paradicsomot darabolom.
Egy serpenyõben zsíron megdinsztelem a hagymákat, hozzáadom a húst. Megpörkölöm, szórok rá piros paprikát, öntök rá kevés vizet, elkezdem fõzni.
A beáztatott rizst felteszem fõni.
Amikor a hús félpuha, beleteszem a paprikákat és a paradicsomot, fûszerezem.
A végén beleöntöm a vörösbort, s hozzáadom a rizst.