Vörösboros, lecsós gomba füstölt kolbásszal és petrezselymes krumplival
sponsored links
Vörösboros, lecsós gomba füstölt kolbásszal és petrezselymes krumplival
Nyarat idézõ gombás étel.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A krumplikat héjában megfõzöm.
A paprikákat, a gombát és az újhagymát szeletelem, a paradicsomot nagyobb darabokra vágom. A hagyma zöldjének egy részét félreteszem.
Egy serpenyõben a hagymákat megpirítom, hozzáadom a paprikát, majd a paradicsomot és a gombákat. Fûszerezem.
Felszeletelem a kolbászt, a serpenyõbe rakom. Ráöntöm a bort.
A krumplit megpucolom.
Tálaláskor a tányérra szedek lecsós gombát, s szók rá újhagyma zöldet.& Mellé szeletelek kettõ krumplit, sózom, borsozom, tépek rá petrezselymet.