Vörösboros kacsamájragu birsalmasajttal és Kristóf karácsonya nálunk
sponsored links
Ma délelõtt volt egy körutunk,hogy pótoljuk az itthoni megcsappant zöldség- és gyümölcshiányt,s más finomságot is sikerült még beszerezni elõre a hétvégéig.Ebédre vártuk keresztfiunkat a kis Cukorborsót,Andi barátnõmet -Kristófunk anyukáját és Kristóf nagymamiját.
Valami különlegessel szerettem volna meglepni õket, így találtam ki még tegnap éjszaka ezt a ragut. (ha már nem bírok aludni...amióta nem sütök,nem alszok,s kezdek kibukni-a szívem nem tolerálja....,pedig most még idõ is lenne rá.)
A kacsamáj és a fûszerezés is új volt nekik,de csak dicsérni tudták,sõt Andi még 2szer is szedett belõle.Kristóf nagyon elemében volt,neki a bejgli csúszott ,de nagyon. Andinak az Isler-ez tényleg nagy kedvenc ezen a karácsonyon,de a tegnap felvágott gyümölcskenyerem vitte el a süti Oscart ma nekik,így a felét nekik is adtam.Persze 2 tányér sütit is kaptak,s az ajándékokat.
Mi gasztroajándékokat kaptunk: pezsgõt, különféle teákat,csokit, egy bonboniert és egy szép kis karácsonyi gyertyadíszt.
Vörösboros kacsamájragu birsalamsajttal
Hozzávalók a raguhoz: ...