Vörösboros eper krémleves (paleo)

2017-06-09

sponsored links



Hogy miért éppen ez készült... a magyarázat csupán annyi, hogy ehhez volt itthon minden. :) A paleo joghurtos változatot itt találjátok.

GLASS -növényi italkészítõ automatával készítettem el ezt a levest isHa a gépre vagytok kíváncsiak, akkor ide kattintsatokHa pedig az eddig elkészített levesekre, növényi tejekre akkor ide. illetve ide

Hozzávalók:

35 dkg eper
15 dkg rebarbara
2 dl vörösbor
6 dl házi kókusztej (recept itt)
forralt bor fûszerkeverék
édesítõ ha szükséges ízlés szerint (én nem raktam hozzá)

A tennivalónk csak annyi hogy a megmosott feldarabolt epret és rebarbarát (nem kell pucolni) a többi hozzávalóval együtt a gépbe tesszük. Felöntjük kókusztejjel a maximum jelig, majd a krémlevesek programot elindítva, hagyjuk, hogy a gép megfõzze és krémesítse a hozzávalókat. Ennyi... Behûtve a legfinomabb.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s