Vörösboros dámszarvas ragu, burgonyagombóc
sponsored links
Igen, bizony, jól látjátok. Nem rendeltük, nem elmentünk és megettük, hanem otthon készítettük el. Amellett, hogy általában azt hiszik rólunk, hogy jó pár kiló felesleggel rendelkezünk, az a kérdés is folyton felmerül, hogy fõzni amúgy tudunk e. Némi kis bizonyíték ként, na meg azért, hogy lássátok, hogy nem csak junk food -on és mindenféle elénk pakolt ételen élünk egy-egy receptet, meg fogunk veletek osztani. Igazából rendszert és összefüggéseket nem igazán érdemes keresni a receptek között, ami biztos, hogy olajban sütést és lisztes rántást nem fogtok látni, de nem zárkózunk el semmilyen finomság elõl. A receptek vagy interneten talált, bevált és kedvelt fogások, vagy azok saját szánk íze szerint formázott változatai. Ha már mi megmutatjuk, hogy mi történik a konyhánkba, akkor azt is szeretnénk tudni, hogy Ti mivel lepitek meg magatokat és a körülöttetek élõket, úgyhogy az itt láthatóhoz hasonlóan, küldjétek csak bátran a konyhátok terméseit. Elsõre kicsit bele is csapok a lecsóba, konkrétan egy vörösboros dámszarvas ragut mutatok, amihez nálam a burgonyagombóc a tuti köret. Nem egy rántott hús, tyúkhúsleves, de ha van rá lehetõségetek, ilyet legalább ...