Vörösborban sült szegfûszeges nyúl
sponsored links
Szeretek esténként napi levezetõként fõzni! Kikapcsol, nem kell gondolkozni a dolgokon, csak alkotsz valamit, amit nemcsak nézhetsz, de meg is ehetsz.
Pár éve még nem éreztem ennek az igazi filingjét, de manapság már meg is tudom fogalmazni.
Egyik este, egy nehéz nap után, amikor nem értesz semmit, mi és miért zajlanak olyan dolgok körülötted, amit nem akarsz, nekiestem a nyúl lapockáknak.
Este volt, mindenki éhes, és mégsem lettem ideges, hanem csak egyre kerültek elõ azok a dolgok, amik végül is belekerültek ebbe a mennyei vacsorába.
Rég ettem ilyen finomat,gyorsan megörökítettem, bár szerintem pont ennek van varázsa, hogy egy olyan új fûszerezésût készítesz, amire sokáig emlékezni fogsz, mégsem csinálod minden nap úgy.
Hozzávalók: 6-8 db nyúl lapocka/comb, 1 nagy lilahagyma szeletekre vágva, kb 1 nagy szelet füstölt csülök csíkokra vágva, libazsír/olívaolaj/vaj, só, bors, színes borsok, szegfûbors,1-2 kk ...