Vörösborban sült rumos meggyes-marcipános bonbon Gesztenye receptje alapján

2011-12-17

sponsored links


Az úgy volt, h augusztusban találkoztunk Gyenesdiáson Maxnál, Ritával, Krisztával és Gesztenyével. Mindenki hozott vmi finomságot. Gesztenye hozta a finom, meggyes marcipános bonbonját. Nekem az nagyon bejött. Majd feltette a facebookra és ott is áradoztam róla, majd egy kedves régi osztálytárs is beszállt a csevegésbe, h nem kellene ilyen kései órán csöpögtetni a jó népet. Akkor megígértem neki, h elkészítem. Telt múlt az idõ, csak nem volt rá idõm, de mivel legkésõbb Mikulásra ígértem neki, kénytelen voltam behozni a lemaradásomat. Kb. 2 hete elkészült a meggy. Leírás itt található.Viszont múlt héten feladni látszott a bonbonozásom, mivel a csoki összeugrott, túl nagy formában készítettem el a tölteléket, pedig tök egyszerû volt. Ez volt az utolsó esély ill. karácsony, h ténykedek-e még valaha bonbonnal vagy sem. Szerencsére, Emõke összefoglalta, hogyan és miként kell bánni a szilikonos bonbonformával. Rákészült, a levegõ nyugis volt, én is, szólnak a karácsonyi nóták a rádióban, úgyh minden klappolt, idõm is volt, mint a tenger és nekiláttam a leírás szerint. Ésss 36db-ból CSAK 7 lett rossz, vagyis inkább itthoni bekapkodásra jó. :) De hát nekik is kell vmit hagyni, nem? 

Receptként Gesztenye leírását másolnám be, mert semmiben sem tértem el. :)

"Vörösborban sült meggyes, marcipánkrémes bonbon

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... kulinarisizbombak.blogspot.com/2011/1...

sponsored links

Keres?s