Vörösborban sült nyúlcomb vajas gombócokkal

2012-02-12

sponsored links


Ismét egy hot panben készült étel...:) Meg kell valljam, elsõ számú kedvencé lépett elõ ez az étel. Tökéletes! Tegnap kaptunk egy egész nyuszit, aminek a máját megsütöttem reggelire - holnap lesz ismét reggelis bejegyzés...:) - a combjait pedig a mai ebédünkhöz használtam fel. Sokféle nyúlételt kipróbáltunk már, de azt hiszem talán ez most dobogós helyre került!
Bár idõigényes, de megéri! Aki esetleg nem szereti a nyúlhúst, vagy nem tud hozzájutni, az elkészítheti bármilyen vadhúsból vagy akár marhahúsból is.

Az eredeti recept a 
Select Food oldaláról származik, a gombócokat szinte változtatás nélkül készítettem, a húson viszont elég sokat változtattam.

Recept:

Hozzávalók:

Húshoz: 2 alsó és 2 felsõ nyúlcomb, 2 ek. olívaolaj, 1 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 fej lilahagyma, 4 db szegfûszeg, 1 ek. petrezselyem, 1 ek. metélõhagyma, 2 ek. provance-i fûszerkeverék, 1 ek. tárkony, 10 dkg aszalt szilva, 10 dkg aszalt ...

Folytats a blogon ... megfozlek.blogspot.com/2012/02/vorosb...

sponsored links

Keres?s