Vörösborban párolt cseresznye

2012-06-19

sponsored links


Valahogy olyan gyorsan váltják egymást a gyümölcsök, hogy mire felkerülne a blogra, lassan már ki is fut a szezonja. Gyorsan hozom is ezt a remek cseresznyés hûsítõ desszertet, felnõtteknek ajánlva. Könnyû, száraz vörösborral készítsük. Sangriával is ki lehet próbálni. Én megtettem, igazán finom. Kissé fanyar és hûvös.... és finom, húsos benne a cseresznye....hmmmm. Aki teheti, és még van cseresznyéje, próbálja ki! Egyszerû, gyors. Szobahõmérsékleten is fogyasztható, de hûtve az igazi szerintem:) Az ötlet Frances Mayes "Napsütötte Toszkána" címû könyvébõl való.

Hozzávalók 4 adaghoz:

50 dkg magozott cseresznye
3 dl száraz vörösbor
1 citrom ...

Folytats a blogon ... izeskalandok.blogspot.com/2012/06/vor...

sponsored links

Keres?s