Vérnarancs Curd

2013-01-29

sponsored links


Sok felé készül most narancsból mindenféle finomság - persze elsõsorban lekvár. Idén szerencsém volt kezeletlen héjú novellino szicília narancshoz jutnom, illetve tarocco, szintén szicíliai vérnarancs is került a kosárba. Olyan 6-6 kg. A lekvár ízét (enyhén keserû a héj miatt) még szoknia kell a családnak, ám készült egy abszolút nyerõ krém is belõle, amit az angolok curdnak neveznek. Készült tavaly ilyenkor Meyer citromból is. A most következõ receptet a cookieandkate.com oldalon találtam, big thanks for it.

Hozzávalók
  • 75 gr jó minõségû vaj
  • 115 gr méz
  • 4 tojás sárgája
  • 2 egész tojás
  • 1 csésze (3 dl) frissen facsart narancs (4 db narancs) ...

Folytats a blogon ... beastie-bistro.blogspot.com/2013/01/v...

sponsored links

Keres?s