Végre itt az eper, a finom zamatos magyar eper ? Epres mascarponés piskóta

2011-05-16

sponsored links

Az utóbbi idõben csak írni nem volt idõm, sütni és fõzni szerencsére azért igen. Most aztán belehúzok és próbálom utolérni magamat, hogy Ti is részesei lehessetek a sok finomságnak és el is tudjátok készíteni. Improvizálás útján készült ez a desszert, de nagyon finom lett. Ami jó volt benne, hogy elõre el tudtam készíteni és a friss eperrel nagyon üdévé lehet varázsolni.

Hozzávalók
Piskóta:
- 5 tojás
- 25dkg vaj
- 25dkg cukor
- 25 dkg liszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag sütõpor
- Sütéshez a tepsihez vaj és egy kicsi liszt
Krém:...

Folytats a blogon ... mazsakonyhaja.blog.hu/2011/05/16/vegr...

sponsored links

Keres?s