Változás; avagy egy barátság kezdete a lazaccal
sponsored links
Pár hete elkezdtem újra edzõterembe járni és odafigyelni mit is eszek. Na persze ez nehéz, amikor a kedvenc ételeim olyanok mint a hortobágyi palacsinta, túrós rétes Normafán, San Danieles szendvics a Sarki fûszeresnél, padlizsánkrém az Új-Budavárban, stb.
Megpróbáltam búcsút inteni ezeknek egy idõre legalábbis és lecseréltem sok-sok zöldségre és gyümölcsre! Így az elmúlt hetekben ilyeneket ettünk:
Csirkesaláta, pirított sertés karaj zöldséges rizzsel, mediterrán csirke pirított s.répás rizzsel, csípõs mustáros-mézes csirke.
Mellé hetente 5x edzek, néha futok, szóval hajrá egészséges életmód! :)
Õszintén megvallva vannak nehéz pillanatok, pl. a héten jártunk a Sarki fûszeresnél és igen nehéz volt jóízûen ennem a salátámat, miközben az asztalnál ketten is a legfinomabb kiflibe csomagolt szalámikat ették sajtokkal. Várnak még nehéz pillanatok rám a következõ hetekben, ugyanis a budai Bock bisztró megnyitója és Wang mesternél egy 18 fogásos vacsora vár rám.
Változatosan próbálom alakítani az ételeket, de mivel a halakkal nem ápolok jó viszonyt, csak a csirke ...