Változnak az idõk.
sponsored links
És valóban. Változnak az idõk,az ízlésem és én is.
Ma a "face" oldalam feldobott egy négy évvel ezelõtti receptet, amiben az idényzöldség, a spárga szerepel hollandi mártással. Nos, az évek folyamán sem sikerült megkedvelnem a spárgát. Sem a zöldet, sem a fehéret. Sem mártással, sem sütve, sem baconbe tekerve, se krémlevesnek. Nem jön be, és már nem is erõltetem. Talán hozzájárul ehhez az is, hogy a zöld spárga alapos mosása, tisztítása ellenére is homokos, csikorgós érzetû volt egy általam fõzött levesben.
Aztán nem sikerült megkedvelnem a fenyõmagot sem. Nekem átható szappaníze van. Habár a sógornõm egyszer azt mondta, az a baj, hogy olcsó fenyõmagot veszek, azért kellemetlen az íze. Vettem drágát...az sem jött össze.
Nem szeretem, sõt egyenesen utálom a rozmaring ízét, aromáját. Tõlem mondhatják, hogy a bárány és a rozmaring házassága az égben köttetett, én akkor is rozmaring nélkül készítettem a húsvéti báránycombot.
És itt van a parmezán...ölni tudnék ha megérzem a szagát, ami nekem a macskák jelölõ váladékát idézi. (ebbõl is vettem már olcsóbbat és méregdrágát is) Meggyõzõdésem , hogy egy jó milánói- vagy bolognai ragut el lehet vele rontani. Pedig egyáltalán nem ódzkodom az úgynevezett büdös sajtoktól. Kedvencem a pálpusztai és a kvárgli ))).
Így változtam az idõk folyamán ))).
Ma a "face" oldalam feldobott egy négy évvel ezelõtti receptet, amiben az idényzöldség, a spárga szerepel hollandi mártással. Nos, az évek folyamán sem sikerült megkedvelnem a spárgát. Sem a zöldet, sem a fehéret. Sem mártással, sem sütve, sem baconbe tekerve, se krémlevesnek. Nem jön be, és már nem is erõltetem. Talán hozzájárul ehhez az is, hogy a zöld spárga alapos mosása, tisztítása ellenére is homokos, csikorgós érzetû volt egy általam fõzött levesben.
Aztán nem sikerült megkedvelnem a fenyõmagot sem. Nekem átható szappaníze van. Habár a sógornõm egyszer azt mondta, az a baj, hogy olcsó fenyõmagot veszek, azért kellemetlen az íze. Vettem drágát...az sem jött össze.
Nem szeretem, sõt egyenesen utálom a rozmaring ízét, aromáját. Tõlem mondhatják, hogy a bárány és a rozmaring házassága az égben köttetett, én akkor is rozmaring nélkül készítettem a húsvéti báránycombot.
És itt van a parmezán...ölni tudnék ha megérzem a szagát, ami nekem a macskák jelölõ váladékát idézi. (ebbõl is vettem már olcsóbbat és méregdrágát is) Meggyõzõdésem , hogy egy jó milánói- vagy bolognai ragut el lehet vele rontani. Pedig egyáltalán nem ódzkodom az úgynevezett büdös sajtoktól. Kedvencem a pálpusztai és a kvárgli ))).
Így változtam az idõk folyamán ))).