Vonzások és taszítások: Sós karamellás pattogatott kukorica

2011-12-13

sponsored links


"És hányni lehet tõle?" - ezzel a kérdéssel indult a napunk valamivel több mint egy héttel ezelõtt a WAMP-on, amikor egy hirtelen (és mint nyomban kiderült, rossz) ötlettõl vezérelve kóstoltatni kezdtük Grenadine barátnõmmel ezt a sós karamellás pattogatott kukoricát. Hogy mit válaszoltam rá? Semmit, csak elmorzsoltam egy könnycseppet azért a teáskanálnyi Le Paludier fleur de selért, amit már semmi vissza nem hozhat.
A lány aztán gyorsan odébállt, de sajna vitte magával az aznapi szerencsénket is. Miután konstatáltuk, hogy a furi popcornunkkal csak elriasztjuk az érdeklõdõket, inkább a többi árus példáját követve, mi is apró cafatokra vágtuk néhány eredetileg tökéletesre formált süteményünket. Õszintén, én nem is értem, hogy van gusztusuk ezekhez a morzsákhoz az embereknek, de igaz, ami igaz, erre már a mi asztalunknál is támadt némi nyüzsgés.
De mindegy is, a mi helyzetünkön ez nem sokat javított. Késõbb a rajtunk maradt macaronokat, rugelachot, barheszt stb.-t a barátoknak elosztogattuk. A vicc az, hogy mind közül a legnagyobb sikere végül éppen ennek a nyomorult pattogatott ...

Folytats a blogon ... edesem.blogspot.com/2011/12/vonzasok-...

sponsored links

Keres?s