VKF! Halas kaland
sponsored links
Az aktuális Vigyázz! Kész! Fõz! szervezõi azt kérték, hogy rugaszkodjunk el a hagymányos halászlé-sült hal témakörtõl, de használjunk édesvizi halakat. Nos, én alaposan elrugaszkodtam, egyenesen a thai konyhához futottam ihletért. Így készült az
Édes-savanyú harcsa
Ez az étel két részbõl áll, egyrészt vannak a bundás halfalatkák. Azon pedig egy paradicsomos-zöldséges cucc figyel, nagyon jó kis ízharmóniában. Ezt az ötletet egyébként a Kaneng Som Tom Yum étterembõl csórtam.
A bundás halfalatokhoz 4 személyre: 50 dkg harcsafilét felkockáztam olyan falatnyi darabkákra. Sóval, borssal fûszereztem. A bundához elkevertem 1 tojást, fél dl tejet és 2-3 evõkanálnyi lisztet. Szóval palacsintatésztát ...