VKF! 65. forduló: BALATONI NYÁR
sponsored links
A stafétát Nia, a BIO Porta bloggerinája továbbította nekem - köszönöm szépen a bizalmat!
Meglepõdtem, meghatódtam, egy kicsit meg is ijedtem. Hamarosan azonban már ötleteket skicceltem. Miután Selectfood Aliz oldalán összegyûjtött elõzõ VKF! kiírásokat végigolvastam, szépem kihúztam egyiket a másik után.
Az elsõ VKF! (Vigyázz, Kész, Fõzz!) Chili és Vanília Zsófi tollából, pontosabban fejébõl pattant ki; a staféta 7 éve szépen jár blogról blogra.
Nos, akkor térjünk a tárgyra. Szinte mindannyiunk kedvence a magyar tenger. Ki hétvégenként, ki nyaranta, ki pedig csak gondolatban látogatja meg.
Erre buzdítok most mindenkit, aki szeretne részt venni a VKF! 65. fordulóján: BALATONI NYÁR!
Legyen az hal a Balatonból; csemege a strandon hûtõtáskából vagy a strandbüfébõl; vagy levendula Tihanyból. Vacsora a kempingben vagy a nyaraló kertjében. Reggeli, ebéd vagy vacsora; elõételtõl a desszertig.
A lényeg, hogy kapcsolódjon a BALATONI NYÁR-hoz! Az sem baj (sõt dupla pontot érne, ha járna érte pont), ha egy történet vagy emlék is társul hozzá.
A pályamûveket 2014. július 17-20. között jelentessétek meg a blogotokon - egyszerre lobogjon a balatoni nyár!
A linket kérlek küldjétek el nekem a muskatlibufe@gmail.com címemre.
Természetesen aki nem rendelkezik bloggal, de szívesen megosztaná kedvenc, Balatonnal kapcsolatos finomságának receptjét, ne habozzon - fotót és receptet várom a fenti e-mail címen.
Vigyázz, Kész, Fõzz! 65. alkalommal - velem!