VKF ! 50. Rózsás panna cotta
sponsored links
Ezt nem hagyhattam, ki!
Hiszen mindig gyönyörködtem a virággal megszórt fotókon, de sosem voltam bátor és megalkotni, ezért külön köszönet a témáért Selectfoodnak, aki amúgy is szemet-, szájat gyönyörködõ képekkel tálalja fel az ételeit.
Ami nálam nyerõ, ill. szóba jöhet azok: a rózsa, körömvirág, árvácska, szegfû, pitypang orgona vagy akác.
Emlékszem az elmúlt héten azon elmélkedtünk, mennyi akácvirágot ettünk fiatalon, most meg már alig látok az út mentén ilyen fákat. Nosztalgiából ebbõl kellene készíteni, mert nagyon szerettem illatos ízét!
Az elsõ érzés mindig a legjobb, és ez közelít hozzám leginkább.
A színe eleve pink, a formája lágy és bársonyos. Már volt egy bejegyzésem, amiben megmutattam, mennyire ...