VKF 48! Ropogós-fûszeres sült hal
sponsored links
Ezzel a recepttel nevezek a Tarka Bárka blog VKF-felhívására. Nagyon szeretjük a halat, ez meg is látszik a blogomon, mert ha valaki a "hal" címkére kattint, jó sok találatot kap. Ráadásul a receptek nagy része hazai halakból készült, így talán többszörösen is megfelelek a feltételeknek:))
Ez az étel eredetileg a márciusi Kifõztük online gasztromagazinban jelent meg, ez a szám és az áprilisi is letölthetõ az oldalról; és halkan megsúgom, már lassan a májusi is készen van;)
A recept süllõbõl, harcsából vagy pisztrángból is elkészíthetõ, az utóbbiból személyenként számítsunk egy halat.
Hozzávalók 4 személyre
kb. 1 kg-os konyhakész hal, egészben (feje nélkül) - nálam süllõ volt
1 nagyobb citrom
2 teáskanál friss reszelt gyömbér
1 pici csilipaprika
3 gerezd fokhagyma ...