Vitello tonnato, azaz borjúsült tonhalkrémmel

2012-01-15

sponsored links


Adós maradtam még egy antipastival, ami a legfinomabb mind közül és nemes egyszerûsége adja a nagyságát!
Én a grillezett zöldségekkel ettem a fõzõ iskolába, ez volt az utolsó fogás, amit elkészítettünk, de ennél már cukor sokkot kaptam, mégis betömtem az egészet, mert nem tudtam abbahagyni, annyira incsi fincsi! Pedig drága Ferencemnek hozni akartam, de majd megfõzöm neki, itthon!:-)
Tényleg egyszerû, ez se túl fûszeres, pont elegendõ, a hús csak sóval, borssal van megszórva, szép kérget sütöttünk rá, majd még a sütõbe is bedobtuk 10 percre, utána fóliába tekerve hagytuk kihûlni, így saját magától sült még és, finom szaftos kis husi szeleteket kaptunk, amit a pikáns tonhal szósszal ettünk! Simán fõételnek is jó, a már fent említett grillezett zöldségekkel, de így magában kitûnõ elõétel, fõleg, ha mellé egy könnyû fehérbort is iszunk!
A legjobb az egészben, hogy még meg is kötöztük a húst, ami jelen esetben nem volt létfontosságú, de legalább végre ezt is megtanultam!:-)

Holnap a tészta nap következik, amit a legjobban várok és remélem ti is, mert jövõhéten istei fõételek következnek, könny, olaszos, gyors,és persze különleges vacsi ötletekkel és újabb élmény beszámolókkal érkezem, na meg remélhetõleg jobb képekkel, mint most!:-)

Hozzávalók (2 fõ részére):  ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s