Visszavágó
sponsored links
Nem is olyan rég történt, hogy Kriszta egy kicsit máshogy elkészítette a hajdina gulyásomat. Ekkor én megígértem neki, hogy én is választok az õ ételeibõl egyet és a magam Õrült módján elkészítem. Meg is találtam a nekem való egyszerû kis ételt, egy fincsi csirkecombot fahéjas-almával és petrezselymes burgonyával.
A friss petrezselymet mindig is imádtam (olykor-olykor még szendvicsbe is, de ezt majd egyszer késõbb), az alma pedig az (talán) egyetlen olyan gyümölcs amit bármivel és mellé lehet párosítani, legyen az hús, tészta, zöldség vagy akármi.
Ím hát következzék az én kreációm ezekbõl az alapanyagokból, illetve egy-két dolgot azért raktam hozzá (talán nem baj).
Kriszta után szabadon ;)
FETÁVAL ÉS ALMÁVAL TÖLTÖTT CSIBECOMB, PETREZSELYMES BURGONYAPÜRÉVEL
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
1 db alma
8-10 dkg Feta sajt ...