Visszatértem!
sponsored links
A normális kerékvágásba, a normális hétköznapokba, a konyhába! Vége a vizsgaidõszaknak, és egész jól teljesítettem végül, szóval pihi ezerrel. És persze megkezdtem párom kiengesztelését is, hiszen az elmúlt idõszakban kiállta a lehetetlent, elviselte minden vizsgadrukkomat és hisztimet. Egy hõs, úgyhogy megérdemli, hogy kényeztessem egy kicsit!
Valami nagyon klasszal akartam elõrukkolni, és ráadásul jó lett volna felhasználni a hûtõben és fagyasztóban levõ husit hozzá. Volt két csirke felsõcomb, ami valljuk be, csak úgy magában egy lightosabb vacsorára sem elég két fõre. Úgy döntöttem hát, hogy hortobágyi húsos palacsintát készítek. Hát, mit mondhatnék, isteni lett!
Elõször elkészítettem a tölteléket. Egy nagy fej hagymát apróra vágtam, és kevés olajon megpirítottam. Ebbe tettem jó sok pirospaprikát, sót, borsot, 4 koktélparadicsomot apróra vágva, és úgy 5 cm. füstölt kolbászt, csak az íze miatt. Ezt egy kicsit hagytam, majd beleforgattam a csirke felsõcombokat, megtisztítva, de bõröstõl, csontostól. Felöntöttem vízzel, hogy ellepje, kis sót még tettem bele, és egy fél leveskockát is. Tudom, megszállottság, hogy mindenbe belekerül nálam, de számomra olyan ez, mint a ...