Virágzó eperkert- avagy virággal és sajttal duplán töltött eper
sponsored links
A második bor amely a Patricius Borháztól érkezett a Patricius Tokaji Katinka volt.
Most ehhez az édes borhoz alkottam borfalatot, be kell vallanom igazi kihívás volt.
A bor töppedt szõlõbõl készült, késõ novemberben szüretelték a szõlõt, amikor már a túlérett szemek mellett megjelentek az aszúsodott szemek is.
Fahordóban érlelõdött és magában hordozza a késõi szüret ízvilágát.
Fantasztikusan lágy és édes, én a gyümölcsöt enyhe mazsolás ízzel igen hangsúlyosnak éreztem.
Ezeket figyelembe véve született meg a Virágzó eperkert nevet viselõ üde, színes, tavaszi falatkám.
Hozzávalók
Eper
Gorgonzola sajt (kb 10 dkg)
Darált dió
Árvácska ...