Virágzó eperkert- avagy virággal és sajttal duplán töltött eper

2012-04-16

sponsored links


A második bor amely a Patricius Borháztól érkezett  a Patricius Tokaji Katinka volt.

Most ehhez az édes borhoz alkottam borfalatot, be kell vallanom igazi kihívás volt.

A bor töppedt szõlõbõl készült, késõ novemberben szüretelték a szõlõt, amikor már a túlérett szemek mellett megjelentek az aszúsodott szemek is.
Fahordóban érlelõdött és magában hordozza a késõi szüret ízvilágát.
Fantasztikusan lágy és édes, én a gyümölcsöt  enyhe mazsolás ízzel igen hangsúlyosnak éreztem.

Ezeket figyelembe véve született meg a Virágzó eperkert nevet viselõ üde, színes, tavaszi  falatkám.

Hozzávalók

Eper
Gorgonzola sajt (kb 10 dkg)
Darált dió
Árvácska ...

Folytats a blogon ... krisztinakonyhaja.blogspot.com/2012/0...

sponsored links

Keres?s