Virslis-sajtos fonat.
sponsored links
A k?szen v?s?rolt leveles t?szt?nak k?sz?nhet?en r?vid id? alatt, kev?s munk?val, egy nagyon finom fonatot tudunk a t?ny?runkra var?zsolni. A virsli mellett az ?zeket m?g fokozhatjuk n?mi bacon, sajt ?s ?zl?s szerint ketchup vagy ?ppen must?r hozz?ad?s?val. ?n most b?s?gesen kanalaztam a k?t virslisor k?z? ketchup-ot, mely s?t?s k?zben kiss? kifolyt, lehet kevesebb is el?g lett volna, na de ?gy is megett?k, nem ment k?rba, ?s v?g?l is nem sz?ps?gversenyre k?sz?lt.... ?s igencsak laktat? vacsora kerekedett bel?le. A leveles t?szta j? ropog?sra s?lt, a baconos-sajtos virsli pedig nagyon finom, ?s j?l illik hozz? a ketchup.
Hozz?val?k 4 db-hoz:
1 csomag leveles t?szta
5 db virsli (n?lam Kom?ta)
5 db szeletelt sajt
4 db szeletelt bacon
kb. 2-3 ek ketchup (v. must?r)
1 kisebb toj?s a leken?shez
szez?mmag a sz?r?shoz
A leveles t?szt?t csomagoljuk ki, majd helyezz?nk hossz?ban a k?zep?re 2-2 szelet bacont.
Ezut?n a baconre, egym?s mell? tegy?k r? a szeletelt sajtot, majd a sajtra helyezz?k r? k?t sorba a virslit ?gy, hogy maradjon k?zt?k hely.
Ezut?n a k?t virslisor k?z?tti r?szre ?zl?s szerint kanalazzuk r? a ketchup-ot (vagy must?rt).
A mindk?t oldalon az ?resen maradt t?sztar?szt v?gjuk fel ?zl?s szerinti cs?kokra, majd felv?ltva hajtsuk r? a virslire.
Ezut?n ?les k?ssel v?gjuk fel 4 vagy 6 darabra a megt?lt?tt t?sztarudat. (?n 4 darabra v?gtam fel.)
Ezut?n kenj?k le felvert eg?sz toj?ssal, majd sz?rjuk meg szez?mmaggal.
Helyezz?k be el?meleg?tett s?t?be ?s kb. 200 fokon, 25-30 perc alatt s?ss?k sz?p aranybarn?ra. (?n l?gkever?sn?l 190 fokon, 25 percig s?t?ttem.)
T?lal?s el?tt hagyjuk h?lni, majd helyezz?nk a t?ny?rra egy-egy fonatot ?s ?gy k?n?ljuk. A leveles t?szta j? ropog?sra s?lt, a baconos-sajtos virsli pedig nagyon finom, ?s j?l illik hozz? a ketchup. ?zl?s szerint must?rt is kanalazhatunk a k?t virslisor k?z?.