Virslis fonat
sponsored links
Ma reggel Biankánál láttam a receptet és tudtam, hogy megoldódott a mit együnk probléma :)
Elõször is szökségünk van egy dagasztott tésztára, amit az alábbiakból gyártjuk le (Biankánál másak az arányok):
- 45 dkg liszt,
- 2 dkg élesztõ,
- 2,5 dl tej,
- 1 tojás,
- 1 teáskanál só,
- 1 csipet cukor,
- 0,5 dl olaj.
Aztán pár virslire,hogy mennyire szerintem függ, hogy milyen vastag karikákat vágunk belõle.
A végén a tetejére szórtam egy kis reszelt sajtot és evés elõtt nyomtam rá egy halom mustárt (mert én elég mustárpárti vagyok :) ).
A folyamat elkészítését az alábbi kép ...
Elõször is szökségünk van egy dagasztott tésztára, amit az alábbiakból gyártjuk le (Biankánál másak az arányok):
- 45 dkg liszt,
- 2 dkg élesztõ,
- 2,5 dl tej,
- 1 tojás,
- 1 teáskanál só,
- 1 csipet cukor,
- 0,5 dl olaj.
Aztán pár virslire,hogy mennyire szerintem függ, hogy milyen vastag karikákat vágunk belõle.
A végén a tetejére szórtam egy kis reszelt sajtot és evés elõtt nyomtam rá egy halom mustárt (mert én elég mustárpárti vagyok :) ).
A folyamat elkészítését az alábbi kép ...