vigyázz, kész, fõzz! - 46. forduló & vegasztrománia hónap vol 2

2011-11-17

sponsored links

napok óta vigyorgok. és dörzsölöm a tenyerem. mert A vágyam, hogy a vegetáriánus konyha népszerûsége nõjön magyarországon, most kap egy löketet. illetve kettõt. mert a sors (ismét) segítségemre sietett, és adott egy dátumot dupla erõkkel. egyrészt zizitõl megkaptam a vkf stafétát, másrészt november 17. most már hagyományosan is a vegasztrománia hónap kezdete.

a vkf egy kreatív gasztro-játék, melyet chili&vanilia indított útjának 2007-ben. ezt a hagyományt folytatva meghirdetem a 46. fordulót, melynek témája:

vega koszt & fabula, vagy ha így jobban tetszik, vega krónika & fogás.

mindenkinek volt olyan idõszak az életében, amikor nem evett húst. lehet, hogy években mérhetõ, de az is lehet, hogy csak egy napig tartott. kíváncsi vagyok a vega oldalatokra, szeretném hallani ezeket a történeteket egy-egy hozzá kapcsolódó húsmentes recepttel kiegészítve. várom a vegetáriánusok vegává válásának sztorijait, a megrögzött ragadozók egy-egy elgyengült pillanatának felidézését, és a két véglet között létezõ többség növényevõ intervallumainak anekdotáit. és várom a fabulákhoz tartozó koszt receptjét, a krónikákat kiegészítõ fogások leírását.

a határidõ december 18. vasárnap éjfél. az írásokat december 12. és 18. között tegyétek közzé a blogokon, ezek linkjét várom a vegasztromania@freemail.hu e-mail címre. akinek nincsen blogja, de szeretne mesélni, küldje el nekem e-mailen, és ...

Folytats a blogon ... vegasztromania.blogspot.com/2011/11/v...

sponsored links

Keres?s