Vietnami mézes-ötfûszeres kacsaleves

2014-05-05

sponsored links

A kínai konyha Dél-Kelet Ázsiára gyakorolt hatása több, helyen tetten érhetõ, mint azt az érintettek szeretik elismerni. Így áll a helyzet ezzel a nagyon közkedvelt vietnami étellel is. Bármi legyen is az kacsaleves történelme, hogy kényeztetõen finom az biztos. Legfontosabb része a kacsa, melyet hosszan pihentetünk egy mézes-ötfûszeres-szójaszószos pácban, majd rápirítunk a serpenyõben s végül omlósra fõzzük. A közben keletkezett aranysárga, fûszeres lébe kínai tojásos tésztát teszünk, pok choi (bak choi)-al és a mély ízû shiitake gombával tálaljuk.

The post Vietnami mézes-ötfûszeres kacsaleves appeared first on Funky Pho.


Folytats a blogon ... funkypho.hu/2014/05/vietnami-mezes-ot...

sponsored links

Keres?s