Vidéki éttermiség

2012-03-04

sponsored links


Nem lehet nem írni a múlt hétvégén megrendezésre kerülõ "Vidéki Éttermiség" elnevezésû eseményrõl. A Szentendrei-szigeten található Rosinante fogadó látta vendégül a 8 fantasztikus vidéki éttermet. Személy szerint engem leginkább az Anyukám mondta repertoárja érdekelt legjobban, mert bár rengeteget hallottam az encsi étteremrõl, ez mégsem az a távolság, ami Budapestrõl bevállalható, ha az embernek egy zûrös hétköznapon nincs kedve vacsorát fõzni.Így ez idáig csak távolról csodáltam a helyet. Ez tényleg a hegy megy Mohamedhez tipikus esete volt, amivel ráadásul jött egy teljes terepasztal, hisz az Anyukám mondta mellett, részt vett az Imola Udvarház, Mandula Étterem, Chianti étterem, Gusteau mûhely, Nomád Hotel és a Walter vendéglõ

A teljesség igénye nélkül mutatom be a felvonultatott ételeket, mert még így is, hogy az általam legjobbnak talált fogásokra redukálom a beszámolót elég hosszan fog tartani...Az elõételek közül abszolút kiemelkedett a Mandula étterem rántott libarilette. Nem hiába vártam annyira az Anyukám mondta produkcióját, mert szerintem az általuk készített porchettával töltött kenyérlepény is elképesztõen jól sikerült. Ezt az is alátámasztja, hogy visszanézve a fotókat ez az egyetlen fogás, amit annak ellenére, hogy társaságunkból legalább 6 fõ megkóstolt, mégsem örökítettük meg az utókor számára, annyira elmerültünk benne.

Bûn lenne kihagyni a Nomád étterem kínálta vörösboros ököruszály levest, ami fantasztikusan telt ízeivel, isteni ...

Folytats a blogon ... edesfogadalom.blogspot.com/2012/03/vi...

sponsored links

Keres?s