Verrine (mert most így divat) mogyorós morzsával, juhtúróval, peperonatával és ecetes fõtt tojással

2011-05-31

sponsored links


Ha flancos szeretnék lenni, azt mondanám, Anna keresztelõjére próbálok egy-két elõételt kitalálni. Ha még flancosabb, azt mondanám, maradékokból dobtam össze.
Recept (vagy mi) a képen. Azért olaszul, mert a képszerkesztõ betûtípusai között nem voltak magyar ékezetes betûk. Szóval ha valakinek nem vili, és nagyon szeretné tudni, hogy mi van a pohárban, íme magyarul is - fentrõl lefelé:
extraszûz olívaolaj, friss kakukkfû
só, frissen õrölt feketebors
kakukkfüves fehérborecet, fõtt tojás
peperonata püré
friss juhsajt + joghurt
pirított mogyoró + kenyérmorzsa
A ...

Folytats a blogon ... tavolainpiazza.blogspot.com/2011/05/v...

sponsored links

Keres?s