Vepøo knedlo zelo

2011-10-30

sponsored links

Az étel magyar neve fehérboros sertéssült, párolt káposztával, knédlivel. Ez a recept még az elsõ bejegyzésemben szerepelt, de anno, képek nélkül, három receptet tettem fel. Mivel azóta jobban megismerkedtem a blogírás rejtelmeivel, és ezek az ételek is többször elkészültek, most szétszedtem õket. A tökéletesített változatot mutatom be nektek. Igaz, a knédlit még mindig nem én készítem. Az eredeti recept szerint nem kerül bele fehérbor, de szerintem így finomabb.:) Illik hozzá a sör, a fehérbor és természetesen a becherovka.:)

Hozzávalók:

80 dkg sertéshús (karaj vagy comb)

só, bors

1 teáskanál õrölt köménymag

1 evõkanál borókabogyós olívaolaj

2 dl száraz fehérbor

fél dl napraforgóolaj ...


Folytats a blogon ... gasztroreka.freeblog.hu/archives/2011...

sponsored links

Keres?s