Vennél csokielõfizetést?
sponsored links
Idén tavasszal indul útjára a Demeter Chocolate által életre hívott, elsõ magyar csokoládéklub, amelynek tagjai 3, 6 vagy 12 hónapos tagság vásárlásával - havi rendszerességgel - elsõként kapnak kóstolót a cég újdonságaiból. A klub tagjai ezen felül a késõbbi rendeléseknél különleges figyelemben részesülnek.
Persze nem mindegy, mire fizetünk elõ: a cég 2016-ban több nemzetközi versenyen is nagyszerû sikereket ért el. A Great Taste Awards-on egy csillaggal jutalmazták a Demeter Chocolate Zserbó bonbonját, az International Chocolate Awards versenyen pedig dobogós, bronz minõsítéssel díjazták a ház epres citromfûvel ízesített bonbonját. Ezt az egyediséget ismerték el a ? kifejezetten csokoládéra szakosodott - International Chocolate Awards versenyen is, ahol a Demeter Chocolate epres, citromfüves bonbonja dobogós helyezést ért el, s a bronz minõsítést szerezte meg.
A Demeter Chocolate egyébként családi vállalkozás, amely a 2000-ben született, egy akkor már 10 éves múltra visszatekintõ családi cukrászdát követõen. 2012-ben jelentek meg a prémium kategóriás, kézzel készített termékeikkel a magyar piacon, s ezt követõen folyamatosan gyarapodott a kínálat, nõtt a kereslet. A táblás szórt csokoládék mellett megjelentek a bonbonok, a csokinyalókák, a különféle, ünnepi alkalmakra is tökéletes díszdobozos termékek, a mártott aszalványok és a különleges ízesítésû szaloncukrok - ezek az információk egy elõfizetés, tehát megelõlegezett bizalom esetében nem elhanyagolhatóak.
És ízelítõül a tavaszi szortiment (a képen látható), hogy tudjuk, nagyjából mire számíthatunk a havi doboz kinyitása után:
A tavaszi idõszakot már az új díszdobozos csokoládék jellemzik. A finom mintájú, visszafogott, elegáns külsõ jól tükrözi a doboz belsejében lévõ minõséget. A díszdobozban számtalan ízzel találkozhatnak a vásárlók, elsõsorban a tavaszi szezon sztárjaival, a levendulás, epres-citromfüves, meggyes-kardamomos és a - már nyárral kacérkodó - mojito ízesítésû bonbonokkal. A Demeter Chocolate húsvéti kínálatában a nyuszikkal, tojásokkal gazdagon díszített táblás tej-, ét- és fehér csokoládék, a tavaszi dekorációkban bõvelkedõ csokinyalókák mellett, színes fóliába csomagolt, minõségi tejcsokoládéból készített nyulak és színes cukorba mártott, egyedileg díszített csokoládétojások is helyt kapnak.