vendégváró falatok, olaszos ízesítéssel

2012-06-03

sponsored links


 Hozzávalók : 1 kis doboz koktélparadicsom, 10 dkg ricotta, 2 dkg fenyõmag, 2 dkg friss bazsalikom levél, 3-4 db napon szárított paradicsom, só, bors, a díszítéshez, fekete olajbogyó
 Elkészítése: A koktélparadicsomokat félbevágjuk, magjukat eltávolítjuk. A fenyõmagot szárazon megpirítjuk. Az összes töltelék hozzávalót, egy tálban 2-3 evõkanál vízzel, botmixerrel pépesre keverjük. Akinek van türelme, habzsákkal is tölthet, úgy szebb lesz. Én egy kiskanál segítségével megtöltöttem a paradicsomokat, majd mindegyikre ...

Folytats a blogon ... csibekonyha.blogspot.com/2012/06/vend...

sponsored links

Keres?s