Velõvel töltött szûzpecsenye

2013-01-17

sponsored links


Hozzávalók: 2 db szûzpecsenye, 30 dkg agyvelõ, 1 hagyma, 5 dkg vaj, 1 tojás, só, bors;
a mártáshoz: 5 dkg vaj, 2 dl fõzõtejszín, 1 evõkanál étkezési keményítõ, 1 evõkanál paprikakrém, citrom

Elkészítése: A szûzpecsenyét éles, hosszú késsel felszúrjuk, kissé kitágítjuk a vágást, vigyázva, hogy a széleit ne sértsük meg. Sóval és borssal bedörzsöljük és állni hagyjuk. A hagymát apróra vágjuk és a vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a megmosott és hártyájától megpucolt velõt és addig pároljuk, míg a ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2013/01/ve...

sponsored links

Keres?s