Vegán ázsiai szezámmagos gombócok

2011-07-28

sponsored links


Ezt akár fánknak is nevezhetnénk, de akkor mindenki februárra és a farsangi idõszakra gondolna. Bár az idõjárást elnézve akár február is lehetne. Ilyenkor jó kisütni ilyen kis gombóckákat, a lehûlt lakásban egy vékony takaró alá bújni, majszolgatni a gombócokat és meleg csokis teát inni hozzá. Ugye ti is erre vágytok? :)


Hozzávalók:
- 2 csésze bio finomliszt, szitálva
- 1/2 csésze bio teljes kiõrlésû liszt, szitálva
- 1/4 teáskanál só
- 1/2 teáskanál sütõpor
- 3/4 csésze sucanat (finomítatlan nádcukor)
- 2/3 csésze víz
- 2 evõkanál kókuszzsír, olvasztva
- fehér szezámmag
- olaj a sütéshez ...


Folytats a blogon ... makifood.blogspot.com/2011/07/vegan-a...

sponsored links

Keres?s