Vegán sütõtök torta vaníliás kókuszkrémmel és pirított mogyoróval

2011-11-07

sponsored links


A szülinapomon pont túráztunk a Bakonyban, így nem tudtam megsütni ezt a finom tortát, amit kinéztem magamnak még szeptember végén. Egy évvel korábban a Mecsekbe mentünk kirándulni egy héttel késõbb és akkor már a természet citromsárgába, narancssárgába, pirosba, barnába öltözött. Az idén, bármerre túráztunk, szinte minden még zöld volt. 

Három nap alatt kb. 50 kilómétert teljesítettünk. A fáradalmakat Bakonybélben a Bakony Hotelben pihentük ki. A falu végén, egy erdõ közepén található a hotel, igazán romantikus környezetben. A megdolgoztatott, fáradt izmokat a finn és az infraszaunában tudtuk ellazítani.

A hotel vezetõje és a személyzete maximálisan a vendégekért dolgozik. Csoportunknak egyik délutánra kenyérsütést, kemencés lángos, valamint pizza sütést, forralt borozást szerveztek, ahol maga a hotel vezetõje, István formázta a kenyereket és pizzákat. A vegetáriánusoknak, vegánoknak külön fõztek igen fantáziadúsan! Vegetáriánusként megemelem a kalapom a konyha elõtt, ugyanis ritkaság ma Magyarországon, hogy a paradicsomos tésztán, rántott sajton és gombán kívül mást is ...

Folytats a blogon ... www.zizikalandjai.com/2011/11/vegan-s...

sponsored links

Keres?s