Vegán lecsó füstízzel és bulgurral
sponsored links
A szezon kedvence nálunk minden kétséget kizáróan a lecsó. Szép lassan jöttünk rá a számunkra tökéletes íz kombinációra, aminek az egyik legjelentõsebb összetevõje az indiai konyhából megismert fekete kardamom, aminek nagyon kellemes füst íze van. Enélkül már nem lecsó a lecsó :).
A hagyományos tarhonyát bulgurra cseréltük le, mert bár már tarhonyából is lehet teljes kiõrlésû és tojásmentest kapni, mégis többet kell rá várni, míg megpuhul és elég szûkös a tûréshatár, amíg csak az illatával be tudunk telni a készülõ ételnek.
Mennyiségeket nagyon nem tudok, paprikából nagyjából dupla annyi darabot teszek bele, mint paradicsomból. Elõször a hagymát megpirítom, rádobom a ...
A hagyományos tarhonyát bulgurra cseréltük le, mert bár már tarhonyából is lehet teljes kiõrlésû és tojásmentest kapni, mégis többet kell rá várni, míg megpuhul és elég szûkös a tûréshatár, amíg csak az illatával be tudunk telni a készülõ ételnek.
Mennyiségeket nagyon nem tudok, paprikából nagyjából dupla annyi darabot teszek bele, mint paradicsomból. Elõször a hagymát megpirítom, rádobom a ...