Vegán lecsó füstízzel és bulgurral

2011-08-04

sponsored links

A szezon kedvence nálunk minden kétséget kizáróan a lecsó. Szép lassan jöttünk rá a számunkra tökéletes íz kombinációra, aminek az egyik legjelentõsebb összetevõje az indiai konyhából megismert fekete kardamom, aminek nagyon kellemes füst íze van. Enélkül már nem lecsó a lecsó :).
A hagyományos tarhonyát bulgurra cseréltük le, mert bár már tarhonyából is lehet teljes kiõrlésû és tojásmentest kapni, mégis többet kell rá várni, míg megpuhul és elég szûkös a tûréshatár, amíg csak az illatával be tudunk telni a készülõ ételnek.

Mennyiségeket nagyon nem tudok, paprikából nagyjából dupla annyi darabot teszek bele, mint paradicsomból. Elõször a hagymát megpirítom, rádobom a ...

Folytats a blogon ... vajaspanko.blogspot.com/2011/08/vegan...

sponsored links

Keres?s