Vegán kakaós (karobos) piskóta
sponsored links
Gyors, finom süti, ami sokszor kihúzott már a pácból. :-)
Hozzávalók:
35 dkg liszt (lehet harmada teljesõrlésû vagy tönköly)
1 csomag (vagy kb 12 g) foszfátmentes sütõpor
0,5 dl növényi tej
4 ek. cukrozatlan kakaópor (karobpor)
20 dkg eritrit
--
mandulaszeletek
--
lekvár, vaníliapuding, tejszín....
Elkészítés:
Hozzávalók:
35 dkg liszt (lehet harmada teljesõrlésû vagy tönköly)
1 csomag (vagy kb 12 g) foszfátmentes sütõpor
0,5 dl növényi tej
4 ek. cukrozatlan kakaópor (karobpor)
20 dkg eritrit
--
mandulaszeletek
--
lekvár, vaníliapuding, tejszín....
Elkészítés:
A száraz hozzávalókat elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet. alaposan összedolgozzuk, és 180 fokon kb 25-30 perc alatt kikeverjük. Mi most Fannival feleztük az adagot, mert lapos sütihez volt kedvünk. De finom félbevágva, megkenve házi nutellával, diókrémmel vagy lekvárral