Vega karácsony - Vörösáfonyás pisztácia mandula sült
sponsored links
Folytatódik a vega karácsony, avagy mi kerülhet az asztalra karácsonykor a vegetáriánus családoknál. Például egy ilyen szuper finom vörösáfonyás pisztácia mandula sült. Úgy kell elképzelni, mint egy egybesült nagy fasírtot.
Emlékszem, mikor ettem elõször ilyet. Annánál, amikor meghívást nyertem hozzá egy vegetáriánus vacsorára. Akkor szembesültem vele, hogy ez a sült milyen fantasztikus fõfogás lehet bármilyen ünnepi asztalra. Tele tápanyagdús hozzávalókkal és még húsevõk számára is ehetõ. :) Anna diósültet készített Celia Brooks Brown: World Vegetarian Classics c. könyvébõl. Az is egy angol recept és ez a mandula sült is angol recept, mégpedig Jamie Oliver-é. Áldja meg a Jóisten Jamie-t, hogy gondol a vegákra is! :) Különlegessége, hogy nemcsak csonthéjas magok vannak benne, hanem árpagyöngybõl készült rizottó is. Ez adja meg a fasírt alapját. A tojás és a sajt elhagyásával a vegánok is fogyaszthatják. A köretekrõl pedig a következõ bejegyzésekben lesz szó.
Vörösáfonyás pisztácia mandula sült
Hozzávalók 4-6 fõre: ...
Vörösáfonyás pisztácia mandula sült
Hozzávalók 4-6 fõre: ...