Vega karácsony - Sütõtök pite

2011-12-13

sponsored links


Egy sorozatot indítok vega karácsony címmel és igyekszem minél több receptet megmutatni nektek, hogy mi is kerülhet egy vegetáriánus család asztalára karácsonykor. Sokan kérdezik tõlem, hogy mit eszünk, mit készítek, mert elképzelni se tudják. Hát rengeteg lehetõség van... mennyei ízek, igazi lakomák kerekednek ki minden alkalommal ünnepi hangulatot varázsolva az asztalra. Kezdjük a sort hátulról... íme egy desszert, az angolul pumpkin pie-ként ismert pite egyik variációja.

Igen, mostanra már kihevertem a 10 órás VKF sütõtökös összefoglaló megírását és megsütöttem egy jó kis sütõtökös pitét (az összefoglalóban szuper recepteket találhattok, amelyek közül kikerülhet néhány az ünnepi asztalra vagy éppen gasztro ajándéknak is kiválóak lehetnek, szóval érdemes böngészgetni). 

Régóta terveztem már, de csak most jutottam el oda, hogy végre elkészítsem ezt a pitét. Azóta már egy vegán változatot is összedobtam fejben. Ha jól sikerül, majd az is kikerül a blogra. Nagy családi ebédek és vacsorák között ideális a ...

Folytats a blogon ... www.zizikalandjai.com/2011/12/vega-ka...

sponsored links

Keres?s