Veg?n alm?s palacsinta
sponsored links
A 34. Blogk?stol?ra k?sz?lt ez a palacsinta.
?vekkel ezel?tt indult el ez a j?t?k ?s akkor nagyon akt?vak voltunk.
Nagyon szerettem, hogy jobban megismerhett?k egym?st. ?n az?ta is j? sz?vvel eml?kszem mindenkire!!!
A mostani j?t?kra jelentkez?k is ismer?s?k, hiszen gyakran n?zel?d?k a csoportban, ritk?n m?g bejegyz?st is ?rok!!!!
A tepszi.hu oldalr?l kellett most v?lasztanom. Ez egy "mentes" oldal.
Igaz mi nem ?gy ?tkez?nk, de az?rt tudtam v?lasztani a receptek k?z?l.
Az eredeti recepten annyit v?ltoztattam, hogy zabpehelyliszt ker?lt a palacsint?ba. Negyedannyi ?des?t? volt itthon, hiszen azt gyakran haszn?lom.
Az eredeti recept:
Hozz?val?k: 15 dkg csicseribors? liszt, 5 dkg k?les liszt, 2 dkg s?t?por, egy csipet fekete Himal?ja s?, ?zl?s szerint ?des?t? ?n 3 dkg negyedannyi ?des?t?t tettem bele, v?z, 2 db savanyk?s z?ld alma
Az alm?t megh?moztam (a h?j?b?l k?sz?ltek a r?zs?k a t?ny?rra ? ), nagy lyuk? reszel?n lereszeltem. A liszteket ?sszekevertem, belesz?rtam a t?bbi hozz?val?t ?s annyi v?zzel ?nt?ttem fel, hogy egy s?r? palacsintat?szt?t kapjak. Belekevertem az alm?t ?s m?r s?t?ttem is.
Tapad?smentes serpeny?be kan?llal adagolom, egy ev?kan?l, hagyom, hogy kiss? sz?tter?lj?n. Amikor lukacsk?k jelennek meg a fel?let?n megford?tom.
Fah?jas por eritrittel vagy ?zl?s szerint cukorral, ?des?t?vel t?lalhat?.
Rem?lem folytat?dik majd a j?t?k ?s ?j tagok is jelentkeznek!!!
Piroska