Vasárnapi ebédünk: Csontleves, gyros csirkemellbõl
sponsored links
A mai nap más mint a többi, mert ma van kisebbik Unokánknak, Ádámkának az 1. születésnapja, Isten éltesse sokáig a kis Drágánkat!!!
Nagypapi holnapután megy hozzájuk látogatóba, az egész család nevében
személyesen is megköszönti, de szerdán már jön is haza, Tomikát is hozza
néhány nap híján egy hónapra, nyaralni :D:D:D Hurrá, újra itt lesz a
kis Drágánk! Addig persze még lesz nagy készülõdés megint...
Na és most az edbéd...Ma az egész családom egyöntetûen megállapította, hogy isteni ebédet készítettem:)!
Csirke mellcsontokból (5 db-ból) levest fõztem, ahogy szoktam, most a nagy meleg ellenére mindenki lelkendezve fogadta.
Második fogásnak 5 fél csirkemell filébõl (nagyon nagyok voltak) gyrost készítettem. A fûszerzéshez az ötletet Toma konyhájából lestem, de változtattam rajta kicsit... Volt amit azért hagytam ki, mert nem volt itthon (vöröshagymapor, gyömbérpor, szárított citromhéj), és volt amit azért, mert nem szeretem a húsos ételekben (fahéj).
Az én gyros fûszerkeverékemben ezek voltak: 1-1 kávéskanál koriander mag, szemes bors, szárított ...