Vasárnapi ebéd: Zúzás-szíves raguleves, töltött csirkecombok, hurka-kolbász
sponsored links
Anyukám sajnos még mindig a magyar egészségügy vendégszeretetét élvezi , pedig annyira szeretne már haza menni. Talán holnap... Vigasztalásul olyan ebédet készítettem, amirõl tudom, hogy nagy kedvence, ez a töltött csirkecomb és a csibemájas töltelék külön sütve, jó sok petrezselyemzölddel, petrezselymes krumplival. Itthon céklával tálaltam, de Maminak csemege uborkát küldtem mellé, nem szeretném ha esetleg a hálóingét lecsöppentené céklalével [- én rendszeresen mindennel leeszem magam :)].
Apukám és Legkisebbikem nem kívánt töltött csirkecombot enni, ezért Nekik hurkát-kolbászt sütöttem, köretnek hagymás krumplit készítettem. Apukámnak céklát küldtem mellé savanyúságként, Legkisebbikem meg választhatott, hogy csemege uborkát, vagy ecetes almapaprikát kér.
Leves is volt, méghozzá tárkonyos raguleves, csirke zúzából és szívbõl, ragulevesnél szokásos módon készítve, elõször ...