Vasárnapi ebéd - Rántott csirkecomb csípõs sajtmártással

2012-11-04

sponsored links

rántott_csirkecomb_sajtmártással_2.jpg

Akinek a vasárnapi ebédrõl nem jut eszébe a rántott hús, és el tudja olvasni ezt a bejegyzést azzal komoly gondok vannak.
Ha nincs más ötletünk a mi legyen az ebéd kérdésre, egy tipp azért mindig akad. Legalábbis én így vagyok vele. Így hát idõközönként szeretek elbíbelõdni a panírral, hogy aztán a friss, meleg, omlós és egyben ropogós, esetleg pikánsan fûszeres eredményt boldog tekintettel fogyasszuk vasárnapi ebéd gyanánt.
Amilyen egyszerû maga a hús ilyenkor, olyan egyszerû a köret is. Krumpli, meg saláta. Tulajdonképpen az egész olyan egyszerû, mint a faszeg. De hát hogy is van, a legegyszerûbb dolgok néha a legszebbek.
Az összképbõl most talán a sajtmártás lóg ki egy kicsit, de aggodalomra semmi ok. Ez is egyszerû :) Két perc alatt megvan, épp csak meg kell sercenteni a fokhagymát, paprikát, aztán összeolvasztani mindent és már kész is.
Szóval egyetek néha rántott húst!

Kellbele
4 csirke alsócomb,

Pác
1 teáskanál szárított oregánó,
1 teáskanál szárított bazsalikom,
1 teáskanál szemes bors,
1 szárított csili,
1 gerezd fokhagyma,
1 citrom leve ...


Folytats a blogon ... fast-food.blog.hu/2012/11/04/vasarnap...

sponsored links

Keres?s