Vasárnapi ebéd

2012-03-21

sponsored links


Régen jártam erre. Ennek több oka is van. Egyrészt elég mozgalmas hétvégénk volt, másrészt nem akartam húsos posztot feltenni, de a "nem húsos" ételeinkrõl végül nem készült fényképes dokumentáció.
Vasárnapra maradt egy darab hús bepácolva a Franconak készült ünnepi menübõl, s azt készítettem el magunknak zelleres krumplipüré társaságában. Õszintén szólva, ha nem pihent volna elkészítésre várva a szûzpecsenye a hûtõben, akkor egészen biztosan nem hús készült volna, mert már nagyon elegem volt belõle, de veszni nem hagyhattam, hát megettük.

Pácolt szûzpecsenye forró ketchuppal és zelleres krumplipürével

20 dkg (4 szelet) szûzpecsenye az elõzõ posztban leírtak szerint pácolva
1 ek olaj a pácból
2 tk konyak (elhagyható)
fél dl víz

4 db krumpli
fél zellergumó ...

Folytats a blogon ... belvarosikonyha.blogspot.com/2012/03/...

sponsored links

Keres?s